Housing Dietikon

Our studio, N2A architecture, just won the competition for a new house in Dietikon. More precisely, the house is located in the center of Dietikon, on the right side of a future planned park.
The objective of the competition was to find the best vision for a suitable living space, based on the owners necessity and the local legislation.
According to initial plans, the house will be composed of 4 floors, with a good interconnection between them, comfort spaces and plenty of natural light. A bright and friendly interior design and an intensive detailed planning offers attractive and future-oriented living space for all generations. In addition, the calm and clear design without superfluous details makes it for a distinctive style of
living.The project also contains a strictly structured open facade that aims not only the natural light but also to create a greater connection with the outside green areas.

Client: Private

Location: Dietikon

Status: In planning

Work Team: Nefail Ademi, Anna Sophie Zapf, Naim Korqa

Link to project